Ambitieus, verfrissend & overtreffend!

Het inschakelen van een evenementenbureau voor uw privé feest is wellicht niet het eerste waar u aan denkt, echter kan het veel rust bieden om de organisatie uit te besteden.

Wij nemen al uw zorgen uit handen, zonder dat u het idee heeft de controle kwijt te raken. Door samen met u te kijken naar de wensen en behoeften van u én uw gasten zijn wij in staat om een perfecte balans te vinden tussen deze twee elementen. Nadat wij deze balans gevonden hebben zullen uw gasten stijl achterover slaan, om ze hierna weer met beide benen op de grond te zetten door middel van onze gastvrije medewerkers, heerlijke hapjes & drankjes. Ook hierin krijgt u alle vrijheid, u kent uw gasten immers het beste. Valt de keuze op speciaalbier met bitterballen of gaat u een stap verder? Wat dacht u van een walking dinner, hapjesparade of live cooking? De mogelijkheden zijn eindeloos!

Door onze samenwerkingen met lokale partijen zijn wij in staat om het gehele evenement tot in de puntjes aan te kleden en uit te voeren. Zo waant u zich gedurende uw evenement in een compleet andere wereld. Wanneer u nog nageniet van een geweldige avond nemen wij de afbouw voor onze rekening. U zult niets terugzien van hetgeen dat er plaatsgevonden heeft, gelukkig heeft u de foto’s nog!

Ambition Events heeft de wensen al uit laten komen voor onder andere