Ambition Events - Ambitieus, verfrissend & overtreffend!

Een evenementenbureau inschakelen voor uw privéfeest? Dat is iets waar veel mensen wellicht niet meteen aan denken. Het kan echter veel rust bieden uw privé evenement uit te besteden.

Bij Ambition Events nemen wij u alle zorgen uit handen, zonder dat u het idee heeft de controle kwijt te zijn. In samenwerking met u, als gastheer of gastvrouw, bedenken wij een uniek concept waar uw gasten steil van achterover slaan.

Om ze dan weer met beide benen op de grond te zetten doormiddel van heerlijke hapjes en drankjes. Ook hier krijgt u alle vrijheid, u kent uw gast immers het best! Gaan we voor bier met bitterballen of gaan we een stap verder? Wat dacht u van bijvoorbeeld een “Walking dinner” of een chef die ter plekke de meest waanzinnige hoogstandjes bereidt?

Ambition Events heeft het allemaal. De mogelijkheden zijn eindeloos!

Om het concept helemaal af te maken kunnen wij ook de volledige aankleding voor u verzorgen. Waan u gedurende uw feest of gelegenheid in een compleet andere wereld.

En wanneer u dan nageniet van een geslaagd feest of gelegenheid, nemen wij de afbouw voor onze rekening. U zult niets terug zien van eventuele rommel. Zonder verrassingen achteraf, want de op- en afbouw is altijd inbegrepen in de prijs!

Gelukkig hebben we de foto’s nog!

Ambition Events heeft de wensen al uit laten komen voor onder andere