Onze Hapjesparade

Wilt u uw gasten een extra beleving bieden tijdens uw evenement? Onze koks bereiden live de lekkerste en verste gerechten voor uw gasten, vanzelfsprekend met alleen de beste lokale ingrediƫnten zodat u de regio kunt proeven in onze gerechten. De combinatie tussen live cooking en verschillende foodpoints zorgen voor een divers aanbod aan overheerlijke hapjes voor u en uw gasten. Van amuse tot live cooking alles is mogelijk met onze hapjesparade.

Private Diner

Heeft u geen zin om zelf te koken en wilt u de restaurant beleving naar uw eigen eetkamer halen? Dan is het private diner de ideale oplossing. Samen met een van onze koks komen we bij u aan huis om de lekkerste gerechten te serveren. De samenstelling van het menu gaat volledig in overleg met u. Alles wat u nog hoeft te doen is genieten. Zelfs de afwas wordt door ons uit handen genomen zodat u na het diner kunt natafelen met uw gasten.

Buffetten

Wilt u liever genieten van een van onze overheerlijke buffetten, ook dat kan! Samen met u kijken we naar de beste oplossing voor uw evenement! Of u nu wilt genieten van een klassiek, Italiaans, Grieks of ander buffet niets is voor ons te gek.

Ambition Events

Vinckenhofstraat 41
5913 EB Venlo

Telefoon

+31 6 83 13 32 95

E-mail

info@ambitionevents.nl

Benieuwd naar wat Ambition Events voor u kan betekenen?