Onze Hapjesparade

Wilt u uw gasten laten genieten van een extra beleving tijdens uw evenement? Samen met u kijken we naar de wensen en behoeften van u én uw gasten om zo tot een perfecte invulling van onze hapjesparade te komen. Onze koks bereiden live de lekkerste en verste gerechten voor u en uw gasten, vanzelfsprekend met de beste lokale ingrediënten zodat u de regio kunt proeven! De combinatie van live cooking en verschillende foodpoints zorgen voor een divers aanbod aan overheerlijke hapjes voor u en uw gasten, van amuse tot desserts alles is mogelijk!

Private Diner

Heeft u geen zin om zelf te koken en wilt u de restaurant beleving naar uw eigen eetkamer halen? Dan is een private dinner de ideale oplossing. Samen met een van onze koks stellen we een menu op maat voor u samen en komen wij dit menu bij u thuis bereiden. Het enige dat u nog hoeft te doen is genieten. Samen met onze wijnleverancier +WINE kunnen wij een wijnmenu samenstellen dat feilloos aansluit bij de gerechten die geserveerd worden.

Buffetten

Wilt u liever grenzeloos genieten in de vorm van een buffet, ook dat kan! Samen met u kijken we naar de verschillende mogelijkheden en gaan we opzoek naar de perfecte match tussen het buffet en uw evenement. Of u nu wilt genieten van het lekkerste barbecue-, klassiek-, Grieks-, Italiaans- of ander buffet niets is voor ons te gek!

Gezien de huidige situatie omtrent COVID-19 is het tijdelijk niet mogelijk om een buffet te boeken. Graag kijken wij samen met u naar een andere passende culinaire invulling.

Ambition Events

Vinckenhofstraat 41
5913 EB Venlo

Telefoon

+31 6 25 11 59 12

E-mail

info@ambitionevents.nl

Benieuwd naar wat Ambition Events voor u kan betekenen?